grafika&web

Ismerd meg Grafika & Web szolgáltatásunkat!

A grafikák és weboldalak készítésének legnehezebb pontja – minden megrendelő vállalkozás esetében – a rossz kommunikáció. Miért nem érti a grafikus, mit szeretnénk? A grafikus pedig azt nem érti, miért variál az ügyfél. Egy jól kidolgozott megrendelési folyamatnál ezzel nem lehet probléma, ezért nálunk egy nagyon részletes briefen keresztül egyeztetünk az ügyfeleinkkel.

Gyorsak vagyunk és precízek, az egyszerűbb weboldalak készítését és a grafikai tervezést ügynökségünk végzi, a komolyabb igényű weboldalak felépítését viszont fejlesztőkre bízzuk.

A Grafika & Web szolgáltatásunk pont egy olyan terület, amit gyönyörűen lehet szemléltetni, szavak nélkül.

10 ok, amiért megéri a Relevantot választani:

  1. Nem csak beszélünk róla, meg is valósítjuk
    A tervezgetés cselekvés nélkül időpazarlás. Meetingelni és ötletelni egy dolog, meg is kell valósítani az elképzeléseket, amit ügynökségünk határidőkkel garantál neked.
  2. A lehetőségeidhez igazítjuk a stratégiát
    Ha unod már azokat a terveket, amelyek nem vezetnek sikerre, mert nem a lehetőségeidből indulnak ki, akkor ügyfeleink között a helyed.
  3. Felelős munkavállalás
    A legtöbb ügynökség nem ismeri be, ha egy feladat túl nagy falat neki, mert gyengeségnek tartja. Mi kimondottan erényünknek. Ismerjük a kompetenciáinkat és nem félünk az ügyfél érdekeit nézni a pillanatnyi nyereség helyett. 
  4. A realitás talaján maradunk
    Ha úgy gondoljuk, hogy a koncepciód elrugaszkodott, nem megvalósítható a rendelkezésre álló költségkeretből, vagy csak pazarlás lenne, akkor azt veled is megosztjuk és alternatívát kínálunk. A siker mindkettőnk érdeke.
  5. Határidőre dolgozunk
    A határidők tiszteletben tartása kölcsönös bizalomra épül ügyfeleinkkel. Mi nem késünk a leadással, ahogy ügyfeleink sem csúsznak kérdés esetén a válaszokkal vagy épp a kifizetésekkel. 
  6. Jófejek és precízek vagyunk
    Mondjuk ez szubjektív, de az eddigi visszajelzések alapján könnyű velünk együttműködni. Fiatalos, emberközpontú csapat vagyunk, akik lelkiismeretesen és precízen végzik a munkájukat.
  7. Válaszolunk a megkeresésekre
    Igen, ezt előnynek könyveljük el. Minden megbízást komolyan veszünk, a problémákkal foglalkozunk és az e-mailekre 24 órán belül válaszolunk. 
  8. Tudatosan használjuk fel a költségkereted
    Ez főként hirdetéskezelésnél fontos, hogy ne csak egy sötét verembe dobáljuk a pénzed, hanem eredményesen használjuk fel, magas megtérüléssel.
  9. Egyszerűbb, ha egy kézben van
    Mennyivel egyszerűbb az élet, ha a grafikus is része a csapatnak és nem egy külsős, akit az ügynökség megbízott… Mi ebben a szerencsés helyzetben vagyunk. A kampányokhoz szükséges grafikai anyagok, a tartalomkészítés mind egy helyen kezelhető.
  10. Érthető riportokat küldünk
    A PPC eredményekről, a grafikai vagy weboldallal kapcsolatos feladatoknál a részfolyamatokról, tartalommarketingnél a megtérülésről, módosítási javaslatokkal.

Kérj árajánlatot a láblécben található form segítségével. Segítünk a grafikai tervezésben és a weboldalad elkészítésében!

Ha van kedved, olvass még tartalmakat  blogunkban a grafikai folyamatokról és a legújabb webdesign trendekről >>

Weboldalra van szükséged? Válassz csomagjainkból!

Relevant blog 

5 tartalommarketing tipp, ami felpörgeti a vállalkozásod 2020-ban!

2020 a tartalommarketing éve lesz, ismét. A versenytársakat megszégyenítő előnyhöz juthatunk, ha helyesen válogatjuk meg az eszközeinket. 

Mitől jó a tartalom, ha te vagy a felhasználó?

Vonatkoztassunk most el a szakmai oldaltól és közelítsük meg rendhagyó módon, felhasználói szemmel ezt a kérdést: mit ad egy jó tartalom?

Cégednek a márkaépítés: most akkor kell vagy sem?

Vajon érdemes a KKV szektorban márkaépítésről beszélni? Vagy a brandépítés olyan luxus, amit nem mindenki engedhet meg magának?

Ismerd meg Grafika & Web szolgáltatásunkat!

A grafikák és weboldalak készítésének legnehezebb pontja – minden megrendelő vállalkozás esetében – a rossz kommunikáció.