Dolgozzunk együtt

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Ha felkeltette érdeklődésed csomagajánlatunk, válaszd ki a neked tetsző csomagot, vagy az egyedi ajánlatkérést.

5 + 4 =

• Kapcsolatfelvétel

Miután felvetted velünk a kapcsolatot az alábbi ajánlatkérő modulban, elküldünk neked egy briefet.

• Brief kitöltése

A brief olyan kérdésekből áll, amelyek a honlappal kapcsolatos elképzeléseidre, céljaidra vonatkoznak. Itt elmondhatod nekünk, mire van szükséged.

• Ajánlattétel

A kitöltött adatok alapján elküldjük a javaslatainkat és a tervezett árat. Átbeszéljük az ajánlatot, illetve a kérdéseidet telefonon vagy Skype-konzultáción.

• Elkezdjük a munkát

Amint elfogadod az ajánlatot, 24 órán belül elkészítjük a szerződést és a megbeszélt határidők szerint nekiállunk a munkának. 1-2 hét alatt elkészül egy vázlat a honlapról.

• Látványterv

A látványtervet elfogadhatod vagy módosíthatod, még semmi nincs kőbe vésve. Ebben a szakaszban az eredeti elképzelések vizuális megvalósítása történik, webszövegekkel.

• Módosítási kör

Az általad tett módosítási javaslatokat elvégezzük, vagy ha nincs módosítás, akkor a közösen átbeszélt folyamat szerint folytatjuk a munkát.

• Konzultáció

A honlapot ekkor még csak hozzáféréssel tudod megtekinteni, de már 80%-ban készen van. A konzultáció során, ha szerkeszthető weboldalt kértél, akkor megmutatjuk, hogyan tudsz pl. cikkeket feltölteni az oldalra vagy étlapot szerkeszteni, vagyis hogyan tudod használni a felületet.

• Utolsó simítások

A finomhangolás következik, amely során mi magunk ellenőrizzük le, hogy minden funkció megfelelően működik az oldalon és készen áll az átadásra.

• Átadjuk a weboldalt

Gratulálunk az új weboldaladhoz! Minden hozzáféréssel együtt átadjuk neked a weboldalt. Ekkor neked is át kell nézned minden aloldalt, hogy megfelelően működik-e, elégedett vagy-e az eredménnyel.

• Utókövetés

Segítünk a marketing tevékenységedet összehangolni a weboldaladdal. Ha Gold csomagot választottál, beállítjuk a hírlevélküldőt, kialakítjuk az online hirdetési stratégiád, beállítjuk a Facebook Vállalkozáskezelőt, létrehozzuk Adwords fiókodat,  valamint összekötjük az oldalad a Google analitikai szoftvereivel.

Akikkel már együtt dolgoztunk:

Get Fit Form

“Több feladattal is megbíztam már őket: online oktatatóvideók készítése, marketing stratégia kidolgozása, tanácsadás vagy a weboldalam létrehozása és egyszer sem csalódtam a munkájukban. Induló vállalkozásom lehetőségeihez lett igazítva minden, így nem éreztem azt, hogy vállalhatatlan marketing célokat kell teljesítenem . Nagyon szimpatikus az a kifogyhatatlan lendület és a precizitás, amit képviselnek.”

Bödő Vald Gergő

BSIT szerviz

Olyan weboldalt szerettünk volna, ami letisztult, átlátható, mégis minden fontos információt tartalmaz a szolgáltatásunkról. Ez vizuálisan teljes mértékben megvalósult, a kéréseinket teljesítették, kaptunk építő javaslatokat és végig azt éreztük, hogy közös a cél, értjük egymást. Valószínű, hogy ez a jól kidolgozott rendszernek is köszönhető, amivel az igényeket felmérték. Elégedettek vagyunk a weboldallal és a kiváló kommunikációval, a gyors, kreatív munkastílussal.

Baka Zoltán

HappySkin

Olyan stratégiát sikerült kialakítani, ami pontosan illeszkedett a céljainkhoz. A brandünk által képviselt értékeket elemezték, a filozófiánkat megismerték és ennek szellemében készültek a tartalmak, ami nem csak jobb helyezéshez segített a keresőben, hanem élvezetes olvasmányt vagy épp vizuális élményt is jelentett a vásárlóinknak. Autentikusak és rugalmasak, minőséget képviselnek, jó velük együtt dolgoznik.

Göcsei Kamilla